22 Ocak 2019 16:47

Hasta yakınları, güvenlik görevlilerine saldırdı: 4 yaralı, 5 gözaltı

Adıyaman'da Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret saati dışında hastalarını görmek isteyen kişiler, 4 güvenlik görevlisini yaraladı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin güvenlik kamerasının ekran alıntısı | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adıyaman’da Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hastanın yakınları, kendilerine müdahale eden 4 güvenlik görevlisini yaraladı. Hastanenin güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde kavgaya karıştığı belirlenen 5 hasta yakını gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Acil servis girişinde iddiaya göre, ziyaret saati dışında hastalarını görmek isteyen kişiler ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan arbedede güvenlik görevlileri B.Ö., M.M., Z.D. ve M.F.Ö. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sonlandırılan kavganın ardından yaralılar hastanenin acil servisinde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgaya karışan hasta yakınları F.D., M.D., K.Ç., G.Ç. ve E.Ç. ise gözaltına alındı.

Kavga anı ise hastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde hasta yakınları ile güvenlik görevlilerinin tartışması ve sonrasında yaşanan kavga yer aldı.

Polisin olayla olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İspanya'da 107 metrelik kuyuya düşen çocuğa ulaşılmaya çalışılıyor

SONRAKİ HABER

Giyim markası Collezione konkordato ilan etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...