08 Nisan 2011 09:54

‘Ustalara Saygı’da bir müzik mimarı

BEŞİKTAŞ Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları, 11 Nisan Pazartesi akşamı popüler müziğimizin pek çok önemli ismini kitlelerle buluşturan albüm ve şarkılarda imzası bulunan Nino Varon için gerçekleştirilecek. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan gece, Melih Cevdet Anday Sahnesinde (Akatla

‘Ustalara Saygı’da bir müzik mimarı
Paylaş

BEŞİKTAŞ Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantıları, 11 Nisan Pazartesi akşamı popüler müziğimizin pek çok önemli ismini kitlelerle buluşturan albüm ve şarkılarda imzası bulunan Nino Varon için gerçekleştirilecek. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan gece, Melih Cevdet Anday Sahnesinde (Akatlar Kültür Merkezi) saat 20.00’den itibaren takip edilebilecek.

Nilüfer, Tanju Okan, Füsun Önal, Modern Folk Üçlüsü, Timur Selçuk ve Ajda Pekkan’ın da aralarında bulunduğu müziğimizin ustalarının albümlerine prodüktörlük yaparak kitlelerle buluşmalarını sağlayan Nino Varon için hazırlanan “Ustalara Saygı” gecesinde, ustanın yarım asrı aşan müzik yaşamını Atilla Özdemiroğlu, Arda Uskan, Cem Ceminay, Deniz İzgi, Fıstık Ahmet Tanrıverdi, Garo Mafyan, Hıncal Uluç, Duman grubundan Kaan Tangöze, Lale Belkıs, Mehmet Teoman, Naim Dilmener, Nejat Yavaşoğulları, Orhan Şevki ve Şanar Yurdatapan geceye katılarak seyircilere anlatacak. Nino Varon da dostlarının kendisiyle ilgili duygu ve düşüncelerine spontane yorumlarla karşılık verecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İşkencede katledilen devrimcinin hayatı

SONRAKİ HABER

Şiddetin edebiyatı tartışılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...