18 Ocak 2019 15:27

Tank Palet’in özelleştirilmesine karşı Sakarya’da miting yapılacak

Türk Harb-İş Sendikası, Tank Palet’in özelleştirilmek istenmesine karşı yarın Sakarya’da yapılacak miting için çağrı yaptı.

Fabrikalarının özelleştirilmesinekarşı çıkan Sakarya Tank Palet işçileri taleplerini yineledi | Foroğraf: Evrensel

Paylaş

Hükümetin özelleştirmek istediği Tank Palet için yarın Sakarya’da miting düzenlenecek. Miting için çağrı yapan Türk Harb-İş Sendikası, “50 yıllık savunma sanayi tecrübesi, yetişmiş işgücü ile verimlilik açısından Dünya’da ilk beşe giren, tamamen milli ve yerli olan Sakarya Şubemiz bağlısı işyerlerimizden 1’nci Ana Bakım Fabrikası’nın (Tank Palet Fabrikası) 20 Aralık 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararıyla özelleştirme kapsamına alınmasının ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz adına son derece yanlış olduğunu anlatmak ve bu kararın düzeltilmesi talebimizi kamuoyu ile paylaşmak amacıyla sendikamız 19 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te, Sakarya Gar Meydanı’nda geniş katılımlı miting düzenleyecek” dedi.

Açıklamada “Milli Savunma Sanayi çalışanları, Sakarya halkı, Türk-İş’e bağlı sendikaları başta olmak üzere sivil toplum örgütü ile siyasi partilerin ‘milli mesele’ anlayışıyla desteğini vereceği mitinge ilginizi bekleriz” ifadelerine yer verildi. (İŞÇİ-SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumhur İttifakı'nın Balıkesir adayları açıklandı

SONRAKİ HABER

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli çantalardan bilgisayar ve tişört çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...