14 Ocak 2019 16:55
Son Güncellenme Tarihi: 15 Ocak 2019 03:58

Soğuk hava ve kar nedeniyle okulların tatil olduğu yerler (15 Ocak)

Bingöl merkez ve Bitlis'in bazı ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Mersin Gülnar'da ise sağanak nedeniyle okullar tatil.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bingöl’de merkez ile bağlı yerlerde ve Bitlis'in Hizan ilçesi ve bağlı köyleri ile Mutki ilçesine bağlı 4 köyde eğitime ara verildi.

BiNGÖL'DE İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA OKULLAR TATİL

Bingöl’de olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ile bağlı belde ve köylerde okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan duyuruda, şöyle denildi: Meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu ilimiz merkez ve merkeze bağlı belde ve köy okullarımızda eğitim gören okulöncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz için olumsuz hava koşulları nedeniyle 15.01.2019 Salı günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Lise ve diğer kurumlarımızda eğitime devam edilecektir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaktır.”

BİTLİS'TE 4 KÖYDE EĞİTİME ENGEL

Bitlis'in Hizan ilçesi ve bağlı köyleri ile Mutki ilçesine bağlı 4 köydeki okullarda eğitime ara verildi.

Hizan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda bugün eğitime ara verildiği belirtildi.

Mutki Kaymakamlığından da etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçeye bağlı Kaşak, Kapıkaya, Kaşıklı ve Ballı köylerindeki okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

MERSİN GÜLNAR'DA İSE SAĞANAK NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Mersin'in Gülnar ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Gülnar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede etkili olan sağanağın giderek şiddetini artırıp metrekareye 100 kilogram civarında yağış düşmesinin, rüzgarın hızının da saatte 70-80 kilometreye çıkmasının beklendiği vurgulandı.

Olası sel, su baskını ile heyelan riski nedeniyle öğrenci ve öğretmenlerin okullara gidiş ve dönüşlerinde sorun yaşamamaları için eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği aktarıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Los Angeles’ta eğitim emekçileri greve gitti

SONRAKİ HABER

Seyir halindeki özel halk otobüsü küle döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...