13 Ocak 2019 06:02

Lefter Küçükandonyadis, ölümünün 7. yılında mezarı başında anıldı

Fenerbahçe'nin ve futbolumuzun unutulmaz isimlerinden Lefter Küçükandonyadis, 7. ölüm yıl dönümünde anıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Fenerbahçe'nin ve Türkiye futbolunun efsane futbolcusu, "Ordinaryüs" lakaplı Lefter Küçükandonyadis, ölümünün 7. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Büyükada Rum Ortadoks Mezarlığı’nda gerçekleştirilen anma törenine; Lefter’in ailesinin yanı sıra Fenerbahçe Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan, Divan Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyeleri, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ruşen Çetin, Fenerbahçeliler Derneği (Feder) Başkanı Şahin Gönülcü, eski sporcular ve taraftarlar katıldı. Fenerbahçe Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan ile eski futbolcu Ogün Altıparmak, törende kısa birer konuşma yaptı.

Fenerbahçe Kulübü ayrıca sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak  "Yerin hiçbir zaman dolmayacak" dedi. "EfsanelerÖlmez" etiketli videoda, Lefter Küçükandonyadis'in Fenerbahçe formasıyla attığı gollerden bazılarına yer verildi.

Fenerbahçe'de 1947-1951 ve 1953-1964 yıllarında forma giyen efsane futbolcu kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Sadece Fenerbahçe'nin değil, A Milli Futbol Takımı'nın da efsanesi olan Lefter Küçükandonyadis'in ismi bu sezon Spor Toto Süper Lig'e verildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Adana'da "Heyet Tahrir Şam" operasyonunda 13 gözaltı

SONRAKİ HABER

Emeklilerin maaş farkları bu ay ödenecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...