10 Ocak 2019 07:24

Ekrem İmamoğlu: Süreç zor bir süreç. Çok adil bir ortam yok

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, partisi ve İYİ Parti Başkanlığı tarafından Kadıköy'de düzenlenen toplantıda konuştu.

Fotoğraf: Serhat Çağdaş/AA

Paylaş

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Süreç zor bir süreç. Çok adil bir ortam yok onu da biliyoruz. Hak ve hukuk çok fazla irdelenmiyor. Onu da biliyoruz. Doğru değiller. Vatandaşımız şikayetçi. İstanbul'da herkesle konuşuyoruz. Herkes mutsuz" diye konuştu.

İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Kadıköy Evlendirme Dairesi’ndeki toplantıda konuşan İmamoğlu, "Biz İstanbul ittifakı diye bir kavrama talibiz. İstanbul'da herkesin oyunu istiyoruz. Biz sadece iki siyasi parti ile değil, İstanbul'daki tüm unsurların oy verdiği ve bu şekilde kazanan bir belediye başkanı olmak istiyorum. Sonrasında da bütün kentlinin yönettiği farklı demokratik kavramlarla, son yıllarda uzaklaştığımız evrensel kavramlarla bir yönetim anlayışının buluştuğu bir süreci var etmek istiyoruz" dedi.

İmamoğlu, "Süreç zor bir süreç. Çok adil bir ortam yok onu da biliyoruz.Hak ve hukuk çok fazla irdelenmiyor. Onu da biliyoruz. Doğru değiller. Vatandaşımız şikayetçi. İstanbul'da herkesle konuşuyoruz. Herkes mutsuz. Neredeyse yüzde 60 insan bu kenti terk etmek istiyor. Bu kadim ve güzel kentin tadına varamıyor. Dolayısıyla biz bu sefer başaracağız. Çünkü değişim zamanının geldiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.(HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Yazar Mağden ve Gazeteci Öğreten'e 'Cumhurbaşkanına hakaret' cezası

SONRAKİ HABER

Hevsel Bahçeleri'ndeki hayvan türleri selden olumsuz etkilendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa