09 Ocak 2019 10:30

Kılıçdaroğlu hakkındaki tazminat davaları için fon oluşturulacak

CHP Meclis Grubu, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açılan tazminat davalarını karşılamak üzere fon oluşturacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu (Fotoğraf: DHA)

Paylaş

CHP TBMM Grubu basına kapalı olarak, Grup Başkanvekili Engin Özkoç başkanlığında toplandı. Toplantıdan CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği davalarda tazminatları karşılamak üzere fon oluşturacağı bilgisi aktarıldı.

T24'te yer alan habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün (9 Ocak) gerçekleştirilen MÜSİAD toplantısında yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu'ya yönelik olarak, "Kaybettiğin davaları kendi cebinden mi ödüyorsun?" diye sormuştu.

CHP Grubunda, yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği tazminatları ödemek üzere bir fon oluşturulması kararlaştırıldı. Toplantıda, milletvekillerinin üç ayda bir aldığı maaşlarından 5'er bin liranın bu fona aktarılması oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, parti üyelerinden de bu tazminatları karşılamak üzere talep geldiği belirtildi. Parti yönetiminin, bu fona üyelerin de dahil edilebilmesi için bir çalışma başlatması konuşuldu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yönetmen Kazım Öz hakkında 15 yıla kadar hapis istendi

SONRAKİ HABER

Bakanlık korumadayken öldürülen kadın için ‘risk grubunda değil' dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...