26 Eylül 2012 12:17

Yeşim’i zayıflama hapı mı öldürdü?

ISPARTA’nın Yalvaç ilçesinde bir üniversite öğrencisinin kullandığı zayıflama ilacından dolayı hayatını kaybettiği öne sürüldü. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 2’nci sınıf öğrencisi Yeşim Kılıç (20), zayıflamak için ilaç kullanmaya başladı. Arkadaşları sabah kahvaltı yapma

Yeşim’i zayıflama hapı mı öldürdü?
Paylaş

ISPARTA’nın Yalvaç ilçesinde bir üniversite öğrencisinin kullandığı zayıflama ilacından dolayı hayatını kaybettiği öne sürüldü. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 2’nci sınıf öğrencisi Yeşim Kılıç (20), zayıflamak için ilaç kullanmaya başladı. Arkadaşları sabah kahvaltı yapmak için uyandırmak istedikleri Kılıç’ın odasına girdiklerinde cansız bedeniyle karşılaştı.
Arkadaşlarının ani ölümünden dolayı şokta olduklarını ifade eden Burcu Kıpır, şunları söyledi: “İlaç kullandığından haberimiz yoktu. İlacı gizli gizli kullanmış. Hatta çoraplarına saklamış. Sabah kahvaltı için uyandırmak istedik, fakat geldiğimizde cansız bedeniyle karşılaştık. Şok olduk, hemen hastaneye kaldırdık, fakat odada hayatını kaybetmişti.”
Bir ayda 15 kilo verdiği belirtilen genç kızın savcılık tarafından yapılan incelemede odasındaki çoraplarının içine saklanmış şekilde yasaklı olduğu haplar bulundu. Genç kızın ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. (Isparta/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Ekonomi politik konferansı bugün başlıyor

SONRAKİ HABER

AKP’ye çelenk bırakmak suç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...