08 Nisan 2011 09:11

Gelincik, linç girişimi üzerine evini terk etti

HPG’li Zeki Durdu’nun cenaze törenine katıldığı gerekçesiyle linç edilmek istenen Ali Gelincik, can güvenliği olmadığı için Malatya merkezde ikamet eden kardeşinin yanına taşındı.Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat beldesinde ikamet eden Ali Gelincik, HPG’li Zeki Durdu’nun cenaze törenine kat

Gelincik, linç girişimi üzerine evini terk etti
Paylaş

HPG’li Zeki Durdu’nun cenaze törenine katıldığı gerekçesiyle linç edilmek istenen Ali Gelincik, can güvenliği olmadığı için Malatya merkezde ikamet eden kardeşinin yanına taşındı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat beldesinde ikamet eden Ali Gelincik, HPG’li Zeki Durdu’nun cenaze törenine katıldığı gerekçesiyle önceki gece bir grup tarafından linç edilmek istenmişti. Evine gittiği sırada yolu kesilen ve saldırıya uğrayan Gelincik, saldırıyı küçük sıyrıklarla atlatmıştı. Jandarmanın olay yerine gelmesiyle beraber zırhlı araçlarla olay yerinden uzaklaştırılan Gelincik’in eşi ve iki çocuğu da olası saldırılara karşı zırhlı araçlarla beldeden çıkarıldı. Can güvenliği olmadığı için beldeden ayrılan Gelincik, eşi ve iki çocuğuyla Malatya merkezde ikamet eden kardeşinin yanına taşındı. Çocuklarını da okuldan almak zorunda kalan Gelincik, “Evimin önünde jandarma hâlâ bekliyormuş. Jandarma yetkilisi eşyalarımı bir an önce almamı istedi” dedi. (MALATYA)

ÖNCEKİ HABER

Öcalan’dan son şans değerlendirmesi

SONRAKİ HABER

MAZLUMDER'den Genelkurmay Başkanlığı hakkında suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...