05 Ocak 2019 07:03

Borçlularını ararken yanlış adrese giden iki kişiden biri öldürüldü

Adana'da kendilerine borcu olan bir adamı arayan iki kişiden biri, gittikleri yanlış adreste ev sahibinin silahından çıkan kuşunla hayatını kaybetti.

Fotoğraf: Çağlar Öztürk/DHA

Paylaş

Adana’da, bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Sarıçam ilçesi Buruk Mahallesinde 26 Aralık’ta Erhan K'nin (51) yaşamını yitirdiği, Soner D'nin (32) yaralandığı silahlı kavgayla ilgili katil zanlısı A.Ö. ile olaya karıştığı iddia edilen A.C'yi gözaltına aldı.

Soruşturma kapsamında Erhan K. ve Soner D'nin, kendilerine borcu bulunan A.C'nin evi yerine yanlışlıkla A.Ö'nün adresine gittiği, ev sahibinin şahıslara tepki göstermesi üzerine kavga çıktığı belirlendi.

Daha sonra söz konusu kişilere borcu olan A.C'nin de kavgaya karıştığı ileri sürülen olayda, A.Ö'nün tabancayla Erhan K'yi öldürdüğü, Soner D'yi de yaraladığı iddia edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen A.Ö. ile  A.C. adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. (AA)

ÖNCEKİ HABER

ABD'de bir genci öldüren polisler ceza almadan göreve döndü

SONRAKİ HABER

YÖK, üniversitelerde şiddeti önlemek için eylem planı hazırlayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...