05 Ocak 2019 06:02

Ümraniye'de iki katlı binada yangın

Ümraniye'de iki katlı bir binada çıkan yangın, üst katta mahsur kalan 2'si çocuk 8 kişinin kurtarılmasının ardından kontrol altına alındı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Ümraniye'de iki katlı bir binada yangın çıktı. Üst katta bulunan ve dumandan etkilenen 2'si çocuk 8 kişi kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Caddesi'nde bulunan binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Durumu fark eden yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Ekipler, üst katta mahsur kalan 2'si çocuk 8 kişiyi kurtardı. Dumandan etkilenen bu kişilere olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Mahallede paniğe neden olan yangını söndürme çalışmaları sırasında söz konusu binada yaşayanlar sinir krizi geçirdi. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmasına başladı.

Bodrum katı marangozhane, alt katı iş yeri, üst katı konut olarak kullanılan binadaki yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO, BUDO ve Gökçeada seferleri iptal

SONRAKİ HABER

Kar yağışı tüm yurtta etkili oluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...