04 Ocak 2019 21:11

AKP'li Dağ: Yerel seçim için anket yapmadık, yapmayacağız

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Açıklanan yerlerde belediye başkan adaylarıyla ilgili herhangi bir anket çalışması bugüne kadar yapmadık.

Fotoğraf: Soner Kılınç/AA

Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Açıklanan yerlerde belediye başkan adaylarıyla ilgili herhangi bir anket çalışması bugüne kadar yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız" dedi. 

Partisinin Uşak İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen "Vefa Gecesi" etkinliğine katılan Dağ, burada yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhur ittifakının, ülkenin beka sorununa çözüm bulmak maksadıyla kurulduğunu iddia eden Dağ, şöyle konuştu:

"Bir tarafta cumhur ittifakı var, diğer tarafta illet ittifakı var. Cumhur ittifakı sadece seçime yönelik al ver noktasında bir ittifak değil. 15 Temmuz'dan sonra ülkenin beka mücadelesi yaptığı süreçte, ülkemizin Suriye ve Akdeniz üzerinden çevrelenmeye çalışıldığı süreçte yerlilik ve millilik vurgusunu ortaya koyan iki siyasi partinin oluşturduğu birlikteliktir. Diğer ittifaka baktığınızda böyle bir şey göremezsiniz. Onlarda seçim bitti, ortaklık bozuldu. Öküz öldü ortaklık bozuldu."

Dağ sözlerini şöyle tamamladı:

"Allah'ın izniyle istediğimiz ve hak ettiğimiz sonucu alacağız. Şunu net şekilde söylemek istiyorum; açıklanan yerlerde belediye başkan adaylarıyla ilgili herhangi bir anket çalışması bugüne kadar yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Aday değişimi söz konusu olmayacak." (AA)

ÖNCEKİ HABER

Mide kanaması teşhisi konulan Maradona taburcu oldu

SONRAKİ HABER

Polonya'da 'kaçış oyunu'nda kilitli odada yangın çıktı: 5 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...