03 Ocak 2019 07:31

Fenerbahçe'nin kadro dışı kalecisi Volkan Demirel özür diledi

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, 'Başkanımız ve Asbaşkanımızdan özür diliyorum' dedi.

Fotoğraf: Akın Çeliktaş/DHA

Paylaş

Fenerbahçe Kulübü tarafından Ekim ayında kadro dışı bırakılan kaleci Volkan Demirel, "Başkanımız ve Asbaşkanımızdan özür diliyorum'' dedi.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, sözlerine gündemi meşgul ettiği için özür dileyerek başlayan Volkan Demirel, camia olarak içinde bulundukları durumun kabul edilebilir bir durum olmadığını kaydetti.

Volkan Demirel, ''Fenerbahçe'yi yukarılara taşımak istiyoruz. Bundan önceki gibi bundan sonra da var gücümle elimden geleni yapacağım. Geçen sürede yaşananlarla birlikte her şey geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçe'yi bulunduğu ortamdan çıkarmamız gerekiyor. Yaptığım yanlışlar, kırdığım insanlar varsa özür diliyorum. Başkanımız da çok önemli bir insan benim için. O beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. Başta Başkanım olmak üzere Asbaşkanımızdan da özür diliyorum. Duygularla hareket eden bir insanım, kırmış olduğum insanlar olabilir. Herkesten özür dilerim. Hep söyledim gibi, her zaman Fenerbahçe için var oldum ve böyle de devam edecektir'' dedi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ankara'da inşaat duvarı yıkıldı, 1 işçi yaralandı

SONRAKİ HABER

TRT Sayıştay'ın uyarılarına kulak asmadı, parayı dış yapımlara harcadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...