26 Eylül 2012 08:45

Balyoz’da iki tutuklama daha

BALYOZ davasında, haklarında yakalama kararı çıkarılan Albay Sencer Başat ve Albay Yusuf Volkan Yücel bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelen Albay Başat ve Albay Yücel, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Mahkeme Heyeti tarafından, kimlik tespitlerinin ardından tutuklandı.Başat ve Yücel&

Balyoz’da iki tutuklama daha
Paylaş

BALYOZ davasında, haklarında yakalama kararı çıkarılan Albay Sencer Başat ve Albay Yusuf Volkan Yücel bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelen Albay Başat ve Albay Yücel, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Mahkeme Heyeti tarafından, kimlik tespitlerinin ardından tutuklandı.

Başat ve Yücel’le birlikte, haklarında yakalama kararı çıkarılan 69 sanıktan 32’si tutuklanarak cezaevine gönderilmiş oldu. (HABER MERKEZİ)


NİLGÜL DOĞAN’DAN HİLMİ ÖZKÖK’E TEPKİ

Balyoz davasında hapis cezasına mahkum edilen Çetin Doğan’ın eşi Nilgül Doğan, basında çıkan açıklamaları nedeniyle Genelkurmay Eski Başkanı Hilmi Özkök ve Kara Kuvvetleri Eski Komutanı Aytaç Yalman’a tepki gösterdi.

Doğan, “Mahkeme karar vermeden, mahkemeye gelip tanıklık yapmayan hem Hilmi Bey’e, hem de diğer komutana 365 silah arkadaşı adına sesleniyorum: Lütfen susun artık, ne tür sıfata sahip olursanız olun artık elinizi çekin Balyoz davasından.”

Doğan, “Madem bu kadar konuşmaya meraklısınız, gelseydiniz mahkemeye konuşsaydınız” sözleriyle iki komutanı eleştirdi.

ÖNCEKİ HABER

‘Öfkeliler’ parlamentoya yürüdü

SONRAKİ HABER

Davutoğlu: Balyoz’da hukuka saygı gösterilmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...