25 Eylül 2012 05:37

Şırnak'ta DİHA muhabirleri serbest bırakıldı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Belediye Başkanı Yusuf Temel'in evine dün akşam saatlerinde düzenlenen baskın sırasında gözaltına alınan Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabirleri Delil Temel ve Cengiz Oğlağı ile birlikte Belediye Başkanı Temel'in oğlu Ferhat Temel 5 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.Çok s

Şırnak'ta DİHA muhabirleri serbest bırakıldı
Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Belediye Başkanı Yusuf Temel'in evine dün akşam saatlerinde düzenlenen baskın sırasında gözaltına alınan Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabirleri Delil Temel ve Cengiz Oğlağı ile birlikte Belediye Başkanı Temel'in oğlu Ferhat Temel 5 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

Çok sayıda akrep tipi zırhlı araçlarla ve özel hareket timlerinin de katıldığı ev baskınında muhabirlerin "Örgüt mensubu" olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Baskının bir ihbar üzerine yapıldığı ileri sürülürken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınmadan serbest bırakılan muhabirlerin bugün Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadelerinin alınacağı kaydedildi. (ŞIRNAK)

ÖNCEKİ HABER

İran: Türkiye'yi maşa gibi kullanıyorlar

SONRAKİ HABER

Tutuklu öğrenciler için açılış dersi verilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...