22 Aralık 2018 05:38
Son Güncellenme Tarihi: 22 Aralık 2018 12:54

Konya'da bir kadın boşandığı eski eşi tarafından öldürüldü

Konya'da 7 yıl önce anlaşmalı boşandığı Hediye İnanç ve onun arkadaşı Semi Oğuz Deniz'i öldüren emekli polis memuru Mehmet G. tutuklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya'da, 7 yıl önce anlaşmalı boşandığı eski eşi Hediye İnanç ve onun arkadaşı Semi Oğuz Deniz'i bıçaklayarak öldüren emekli polis memuru Mehmet Güzel, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

DHA'da yer alan habere göre, kadın cinayeti 21 Aralık'ta merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşandı. Kreş işletmecisi 2 çocuk annesi Hediye İnanç, doğalgaz bakım işleri yapan arkadaşı evli ve 1 çocuk babası Semi Oğuz Deniz'in iş yerinde otururken, yanlarına 7 yıl önce boşandığı Mehmet G. geldi. Burada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet G., İnanç ve Deniz'i bıçaklayarak öldürdü. Mehmet G., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

Bir süre sonra çevre sakinleri, iş yerinin camlarının kırık olduğunu fark edip, karşı komşusu Sedat Sucu'ya durumu bildirdi. İçeri giren Sucu, İnanç ve Deniz'i kanlar içinde bulup, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekiplerin müdahale ettiği yaralılardan Hediye İnanç, kurtarılamadı. Duran kalbi yeniden çalıştırılan Deniz ise ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Deniz de tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Mehmet G., ilk ifadesinde Hediye İnanç ile maddi sıkıntılar nedeniyle 7 yıl önce anlaşmalı olarak boşandıklarını ancak imam nikahlı olarak beraber yaşamaya devam ettiklerini iddia etti. Mehmet G., "Hediye'yi takip ettim. Bir iş yerine girdiğini gördüm. Bir süre sonra iş yerinin önüne gidip kapalı olan kepenkleri zorlayarak açtım. İçeri girdiğimde Hediye ve Semi Oğuz'u uygunsuz halde gördüm. Aramızda tartışma çıktı. Ben de yanımda getirdiğim bıçakla onlara saldırdım. Olaydan sonra bıçağı bir yere attım ve o bölgeden uzaklaştım" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Macaristan'da 'fazla mesai' protestosu devam ediyor

SONRAKİ HABER

Kadıköy Anadolu Lisesiyle ilgili inceleme başlatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...