25 Eylül 2012 05:56

Belediye Başkanı'nın evine baskın, 3 gözaltı

Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel'in evine özel harekat timlerince baskın düzenlenirken Temel'in oğlu Serhat Temel ve haberi takip etmek için mahalleye giden DİHA muhabirleri Delil Temel ve Cengiz Oğlağı gözaltına alındı.Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel'in evine, bu akşam saatlerinde baskın düzenlendi. Evde

Belediye Başkanı'nın evine baskın, 3 gözaltı
Paylaş

Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel'in evine, bu akşam saatlerinde baskın düzenlendi. Evde kimse bulunmazken, özel harekat timleri evin kapısını kırarak içeri girdiği öğrenildi. Baskının ne amaçla yapıldığı konusunda bilgi alınmazken, Temel'in 16 yaşındaki oğlu Serhat Temel gözaltına alındı.

DİHA MUHABİRLERİ GÖZALTINDA

Bu arada ilçede bulunan DİHA muhabirleri Delil Temel ve Cengiz Oğlağı, Temel'in evinin bulunduğu Dağdibi Mahallesi'ne gitti. Evin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan özel harekat timleri, DİHA muhabirleri Temel ve Oğlağı'yı gözaltına aldı. Bilgisayar, kamera ve fotoğraf makinelerine de el konulan muhabirlerin, neden gözaltına alındıkları konusunda bilgi alınamadı. Gözaltına alınan Temel ve Oğlağı'nın, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldükleri bildirildi. (Şırnak/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Bölge'de göç yeniden başladı

SONRAKİ HABER

Başkent'te 4+4+4 tepkisi büyüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...