18 Aralık 2018 07:14

Rize'de harfiyat kamyonu, anne ve okula götürdüğü kızını ezdi

Rize'de Sabire Öksüz ve okula götürdüğü 10 yaşındaki kızı Melisa, trafiğe kapalı yola giren hafriyat kamyonunun çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Rize'de, Sabire Öksüz (37) ile okula götürdüğü kızı Melisa Öksüz'e (10), trafiğe kapalı yola giren harfiyat kamyonu çarptı. Kazada anne ve kızı yaşamını yitirirken kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, saat 08.20'de, Müftü Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda meydana geldi. Sabriye Öksüz ile okula götürdüğü ilkokul öğrencisi kızı Melisa Öksüz'e, inşaat çalışması nedeniyle geçici olarak trafiğe kapalı yola giren Mustafa Balcı (48) yönetimindeki 53 K 6167 plakalı harfiyat kamyonu çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonun altında sıkıştığı yerden çıkarılan Sabire Öksüz'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Melisa Öksüz ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Sürücü Balcı ise polis ekiplerince gözaltına alınıdı.

Görgü tanığı Sevgi Keleş, "Kamyonun birilerine vurduğunu gördüm. Olay yerine koştum. Sonra insanlar toplandı, polisi ve ambulansı aradılar. Bir çocuk ve bir kadın vardı. Çocuğun üstünde hırkası kadının üstünde şalı vardı. Gerçekten çok üzücü bir olay" dedi. (Rize/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İşçi servisi şarampole yuvarlandı: 9 yaralı

SONRAKİ HABER

Bakan Soylu'ya, Kılıçdaroğlu'ya hakaretten 10 bin TL tazminat cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...