24 Eylül 2012 09:13

Sanatın rengi ve sesi Amed Müzik Festivali

DİYARBAKIR’da düzenlenen “1. Amed Müzik Festivali” bugün başlıyor. 25-30 Eylül tarihleri arasında Diyarbakır’ın birçok semtinde gerçekleştirilecek olan festivalde, müzik dinletisi, sokak müziği, dengbej divanı ve konserlerin içinde bulunduğu etkinlikler düzenlenecek.Diyarbakır Büyükşehir Bel

Sanatın rengi ve sesi Amed Müzik Festivali
Paylaş

DİYARBAKIR’da düzenlenen “1. Amed Müzik Festivali” bugün başlıyor. 25-30 Eylül tarihleri arasında Diyarbakır’ın birçok semtinde gerçekleştirilecek olan festivalde, müzik dinletisi, sokak müziği, dengbej divanı ve konserlerin içinde bulunduğu etkinlikler düzenlenecek.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Sur, Yenişehir, Kayapınar ve Bağlar ilçe belediyelerinin ortaklaşa organize ettiği 1. Amed Müzik Festivali, “Sanatın rengi ve sesiyle özgürlüğe doğru yürüyoruz” sloganıyla düzenleniyor.
Serhado, İlkay Akkaya, Niyazi Koyuncu ve Şeval Şam gibi pek çok sanatçı festivalde sahne alacak. Dağkapı, İstasyon, Batıkent Meydanı ile pek çok salonda ise müzik dinletisi yapılacak. Ayrıca festival, yok olan kültürleri yaşatmayı ve yeniden canlandırılmayı hedefliyor. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

AKP'ye göre 'huzur zamda'

SONRAKİ HABER

Neşet Ertaş yoğun bakımda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...