16 Aralık 2018 14:08

Karamollaoğlu: Cumhur diye ittifak kuruyorlar. Dışarıda kalanlar hain

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhur İttifakı’nı eleştirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Uşak'ta düzenlediği genişletilmiş il divan toplantısında, konuştu. “Cumhur diye bir ittifak kuruyorlar. Dışarıda kalanlar hain. Allah'tan korkun be. Bu millete bu kadar zararı kimse vermez” dedi.

Temel Karamollaoğlu, “16 yıldır bu ülkeyi yönetenler, bugün halen yaptıklarının farkında değiller. Sayın Cumhurbaşkanı çıkıyor, 'Ya büyük hata yaptık' diyor. Hata ne demek, ihanet etti. İyi de bu iş lafta kaldığı zaman hiçbir şey mana etmiyor. Sen bu hataları fark ettikten sonra, hatta ihaneti doğruladıktan sonra politikanı değiştiriyor musun, değiştirmiyor musun? Ben, buna bakarım. Politikanı değiştirmiyorsan o zaman bu memlekette hiçbir şey düzelmez. Bu iktidarla düzelmez manasında söylüyorum” ifadelerini kullandı.

Ülkenin en büyük probleminin adalet ve borç olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “Bu ülkenin en büyük iki sorunu var. Bunlar, adalet ve borç. Biz, bu borcu nasıl ödeyeceğiz? Bu borca rağmen bu ülkeyi nasıl kalkındıracağız? Temel iki husus var. Birincisi yolsuzlukların önü kesilecek, ikincisi israf önlenecek” dedi. (Uşak/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gürcistan'da ilk kadın cumhurbaşkanı göreve başladı

SONRAKİ HABER

Köyün başka ilçeye bağlanması için halk oylaması yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...