EYT'liler Beşiktaş'ta buluştu: Türkiye burada Erdoğan nerede?

Beşiktaş MKM'de bir araya gelen 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar', hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi.

16 Aralık 2018 12:55
Paylaş

Türkiye'nin her yerinden gelerek Beşiktaş'ta buluşan "Emeklilikte Yaşa Takılanlar", yaptıkları toplantı ile taleplerini ve tepkilerini dile getirdi.

Beşiktaş MKM'de (Mustafa Kemal Kültür Merkezi) gerçekleşen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) toplantısına 6 bin civarında işçi ve emekçi katıldı. Oldukça coşkulu ve bir o kadar da öfkeli olan işçi ve emekçiler sık sık "EYT hakkımız, söke söke alırız", "Direne direne kazanacağız", "EYT'liler burada vekiller, hükümet nerede?", "EYT'liler burada Erdoğan nerede?" sloganlarını attı. Etkinlik boyunca gelen binlerce işci salona sığmayınca dışarıda sloganlar atarak beklediler.

İstanbul'un en önemli fabrikalarından işçiler de etkinliğe geldi. ABB, Isuzu, Günsan Elektrik, SANEL Metal, Arçelik, Stoeger Silah S;anayi, Mert Akışkan Gücü, Gamak, Armsan Silah Sanayi, Penta, Mercedes gibi fabrikalardan onlarca işçi katıldı. (İstanbul/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Sarı Yelekliler’de son durum: Macron iktidarına güven yok

SONRAKİ HABER

Brüksel’de göçmen karşıtı gerginlik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...