14 Aralık 2018 07:12

Sarah Jessica Parker, Selahattin Demirtaş kitabıyla görüntülendi

Sarah Jessica Parker, Selahattin Demirtaş'ın Seher kitabıyla görüldü. Vogue, 'Kültürlü olmak son moda çantaya sahip olmaktan daha iyi' yorumu yaptı.

Fotoğraflar: HDP / Wikimedia Commons

Paylaş

ABD'li oyuncu Sarah Jessica Parker, New York'ta elinde Selahattin Demirtaş'ın 'Seher' kitabıyla görüntülendi. Dünyaca ünlü moda dergisi Vogue, bu fotoğrafı "Parker'ın son aksesuarı onun tam bir New York'lu olduğunu kanıtlıyor" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Vogue'un haberinde "Sex and the City'deki Carrie Bradshaw karakteriyle özdeşleşen Sarah Jessica Parker'ın son fotoğrafı, kültürlü olmanın son moda çantalara sahip olmaktan daha iyi olabileceğini kanıtlıyor" denildi.

Haberde Parker'ın elinde en sevdiği kitabıyla New York sokaklarına çıkmasının onun gerçek bir New York'lu olduğunu kanıtladığı belirtilirken ("Çünkü metro yolculuğu iyi bir kitap ya da podcast programı gerektirir" vurgusu yapılıyor) kitabın da Türkiye'de cezaevinde bulunan Kürt lider Selahattin Demirtaş'ın öykülerinden oluştuğuna dikkat çekildi.

PARKER, YAYINCI ŞİRKETİN ORTAKLARINDAN

Dipnot Yayınlarından çıkan 'Seher', İngilizceye 'Dawn: Stories' adıyla çevrildi. Kitabın ABD'de Nisan 2019'da yayımlanacağı belirtilirken Parker'ın kitaba erkenden ulaştığı anlaşılıyor. Sarah Jessica Parker, kitabın yayın haklarını elinde bulunduran Crown Publishing Group'a bağlı Hogarth'la 2016'dan bu yana iş birliği içerisinde. Bu bakımdan Parker'ın kitaba erkenden ulaşmış olması şaşırtıcı değil. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Arnavutköy'de fabrikada çıkan yangın söndürüldü

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Menbic'i temizlemezseniz oraya da gireriz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...