13 Aralık 2018 18:34
Son Güncellenme Tarihi: 13 Aralık 2018 20:52

UEFA yolculuğu: Akhisar ve Beşiktaş elendi, Fenerbahçe devam ediyor

Malmö'ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş ve Standard Liege ile berabere kalan Akhisar, UEFA Avrupa liginden elendi. Fenerbahçe'nin yolculuğu ise sürüyor.

Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, J Grubu'nda mücadele eden Akhisar ve D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, son grup maçlarını oynadı. Malmö karşısında 1-0 mağlup olan Beşiktaş ve Standard Liege maçını golsüz beraberlikle tamamlayan Akhisar, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Spartak Trnava'ya deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe ise gruptan çıktı.

BEŞİKTAŞ'TA QUARESMA KIRMIZI KART GÖRDÜ

UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu 6. maçında evinde Malmö'yü konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 51. dakikasında Marcus Antosson'un kaydettiği gole yanıt veremedi. Topla oynama yüzdesi, isabetli pas sayısı ve toplam şut sayısı gibi istatistiklerde önde olan Beşiktaş, gol yollarında yeterince etkili olamadı. Ricardo Quaresma'nın 65. dakikada kırmızı kart gördüğü maç, Malmö'nün üstünlüğüyle sona erdi. 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Beşiktaş, grubunu 7 puanla 3 sırada tamamladı.

AKHİSAR VE STANDARD LIEGE GOL BULAMADI

Spor Toto Akhisar Belediye Stadı'nda Standard Liege'i konuk eden Akhisar ise, J Grubu'ndaki son maçını golsüz beraberlikle tamamladı. Maçta Akhisar'ın 12 şutundan 2'si kaleyi bulurken, Standard Liege'in 14 şutundan yalnızca 1'i isabetli oldu. Başabaş geçen maçta gol sesi duyulmazken, Akhisar Grubu'nu 1 puanla sonuncu sırada tamamladı.

FENERBAHÇE SON MAÇINDA YENİLSE DE GRUPTAN ÇIKTI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Slovakya'nın Spartak Trnava takımına konuk oldu. Kubilay Yılmaz'ın 41. dakikada kaydettiği golle 1-0 geri düşen Fenerbahçe eşitliği sağlamayı başaramadı. Maç bu skorla sona ererken Fenerbahçe turu atladı. Sarı-lacivertliler, ilk 5 maç sonunda 8 puanla grubu 2. sırada bitirmeyi ve üst tura çıkmayı garantilemişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gündem Suriye: Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Pompeo ile görüştü

SONRAKİ HABER

Ankara'da kar yağışı nedeniyle eğitime 1 günlük ara verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...