13 Aralık 2018 07:33
Son Güncellenme Tarihi: 13 Aralık 2018 08:06

Fenerbahçe, Phillip Cocu'yla yollarını resmen ayırdı

Fenerbahçe, Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirildiğini bildirdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiklerini bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmemiz, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir. Süreçteki iş birliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Cocu ise "Kulüp ile bir anlaşmaya vardık. Taraftarlara, futbolculara ve başkan Ali Koç'a teşekkür ederim. Ne yazık ki kulübü mevcut kaynaklarla ait olduğu konuma getiremedik. Fenerbahçe'de kısa bir zaman geçirmeme rağmen kulübe ve İstanbul'a aşık oldum. Kulübe ve taraftarlara en iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü'ne karşı alınan 3-1'lik yenilginin ardından Hollandalı teknik adamın görevine son verildiğini duyurmuştu.

Sarı-lacivertli ekip, o günden sonra maçlara Cocu'nun yardımcılığını yapan Erwin Koeman yönetiminde çıkıyor. Ali Koç'un, Ersun Yanal'ı takımın başına getirmek üzere görüşmeler yürüttüğü belirtiliyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

THY'nin Ankara-İstanbul seferini yapan uçağına yıldırım isabet etti

SONRAKİ HABER

Asgari ücret eylemleri: 2 bin 800 TL olmalı, vergi dışı bırakılmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...