11 Aralık 2018 11:38

‘Sarı yelekliler olmayız’ diyen Ergün Atalay’a patronlardan övgü

Fransa'daki protestolar ile ilgili konuşan ve 'Sarı yelekliler olmayız' diyen Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'a patronlar sahip çıktı.

Fotoğraf: Evrim Aydın/AA

Paylaş

Fransa’yla ilgili yaptığı açıklamada “Sarı yelekliler olmayız” diyen Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a patronlar sahip çıktı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türk-İş Genel Başkanımız Ergün Atalay, demokrasiye, devletine, ülkesine, milletine bağlı, olaylara Türkiye penceresinden bakan, istikrarın yanında olan, yerli ve milli düşünceye sahip bir değerimizdir” dedi.

Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısında, Fransa’yla ilgili sorulan soru üzerine “Üç gün sonra bizim ülkemizde de bunla ilgili ne göreceğimizi, ne kadar gideceğini görürüz görmez miyiz bize bağlı” dedi.

Ergün Atalay Türk-İş’in Bolu’da düzenlediği Mali Sekreterler ve Muhasebe Müdürleri Eğitim Semineri’nde “Seçilmiş meşru hükümetlerden yanayız, kim haklıysa ondan yanayız. Milletin ve milli iradenin yanındayız. Bizim sırtımızda ne sarı, ne de kırmızı yelekler olur” dedi.

Ergün Atalay’ı ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise son günlerde Atalay’ın sözlerine yönelik tartışmalar nedeniyle kendisini ziyarete geldiklerini belirtti.

Hisarcıklıoğlu, “Türk-İş Başkanımız Ergün Atalay, demokrasiye, devletine, ülkesine, milletine bağlı, olaylara Türkiye penceresinden bakan, istikrarın yanında olan, yerli ve milli düşünceye sahip bir değerimizdir” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AİHM'den emeklilerin ‘intibak’ başvurusuna ret

SONRAKİ HABER

OHAL komisyonu suç işliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...