11 Aralık 2018 04:21

Marmara'ya yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara için yağmur ve fırtına uyarısında bulundu: Su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olun.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara için yağmur ve fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji'nden yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa ve Yalova'da yağışların beklendiği belirtildi. Marmara'da görülecek sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Çanakkale ve Tekirdağ'da, akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Yalova'da kuvvetli olacağı tahmin edeilirken, yurttaşlar su baskını, ulaşımda aksamlar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıldı.

MARMARA DENİZ'İNDE FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nde fırtına beklendiği duyurulurken, "Rüzgarın Marmara Deniz'inde bugün öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem

SONRAKİ HABER

İZBAN grevi 2. gününde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...