10 Aralık 2018 09:23

Muğla'da parktaki oyun ünitesi yakıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde çocuk parkında bulunan oyun ünitesi kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde çocuk parkında bulunan oyun ünitesi kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bafa Mahallesi Atatürk Parkı içerisine bir süre önce kurulan oyun ünitesi, dün saat 18.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, su sıkarak alevleri büyümeden söndürürken, oyun ünitesinde hasar meydana geldi. Kaydıraklardan oluşan oyun ünitesinin yakılması tepkilere neden oldu.

Oyun ünitesinin tekrar onarılıp halkımızın hizmetine sunulacağını belirten CHP'li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Var gücümüzle çocuklarımız için çalışıyor, onların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilecekleri bir kent yaratmak için gayret gösteriyoruz. Parka yapılan saldırıyı anlamak mümkün değil. Parka zarar veren şahıslar en büyük haksızlığı buradan faydalanan çocuklara yapmışlardır. Onları kendi vicdanları ile baş başa bırakıyorum" dedi.

Öte yandan jandarma ekipleri, oyun ünitesini ateşe veren kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı. (Muğla/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Çengelköy ve Kuleli darbe girişimi davasında 34 müebbet cezası

SONRAKİ HABER

Yeni imar planı: Poşet paralı, bisiklet yolları zorunlu oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...