23 Eylül 2012 18:40

Göze vurulan copa Meclis araştırması

POLİSİN yüzüne copla vurduğu 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Eylem Ataş için, TBMM devreye girdi.Ankara’da düzenlenen 4+4+4’ü protesto mitinginde, polisin yüzüne copla vurduğu 20 yaşındaki üniversite Eylem Ataş için, TBMM devreye girdi. Bir gözü yüzde 80 oranında görme kaybına uğrayan A

Göze vurulan copa Meclis araştırması
Paylaş

POLİSİN yüzüne copla vurduğu 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Eylem Ataş için, TBMM devreye girdi.
Ankara’da düzenlenen 4+4+4’ü protesto mitinginde, polisin yüzüne copla vurduğu 20 yaşındaki üniversite Eylem Ataş için, TBMM devreye girdi. Bir gözü yüzde 80 oranında görme kaybına uğrayan Ataş için, TBMM İnsan Hakları Komisyonu inceleme yapacak.
Eylem Ataş, 15 Eylül’deki mitinge katıldığını ve polis tarafından darp edildiğini belirterek “Polis önce biber gazı sıktı, sonra yüzüme copla vurdu. Ambulans ile Hacettepe Hastanesine kaldırıldım. Polis burada doktorun vereceği rapora müdahale etti ve copla yüzüme vurulduğu rapora yazılmadı. Daha sonra Dünya Göz Hastanesine gittim, ilgilenmediler. Bir gözümde damar çatlaması var, göremiyorum. Polis ve Dünya Göz Hastanesi doktorları hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundum” demişti.
CHP Ankara milletvekili Levent Gök de, Mecliste Eylem Ataş’la birlikte basın açıklaması yaparak konuyu TBMM İnsan Hakları Komisyonu gündemime getirmek için Ataş’tan dilekçe almıştı.
(ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Çin Japonya gerilimi dünyaya zarar!

SONRAKİ HABER

KPSS’nin ikinci oturumu yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...