10 Aralık 2018 04:06

Binali Yıldırım İstanbul adaylığı için ilk kez konuştu

AKP'nin İstanbul adayı olacağı konuşulan Meclis Bakanı Binali Yıldırım iddialarla ilgili ilk kez konuştu. Yıldırım, adaylığı kadere bağladı.

Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan/AA

Paylaş

Yerel seçimlerde AKP'nin İstanbul adayı olacağı konuşulan Meclis Bakanı Binali Yıldırım iddialarla ilgli ilk kez konuştu. Yıldırım, "Kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok" dedi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın sorularını yanıtlayan Yıldırım, hakkında çıkan “Protokolde geri düşmek istemiyor, yeni düzenleme istiyor” ve “İstanbul ilçe belediye başkan adaylarından bazılarını istemedi, kendi belirmeyi arzu ediyor” iddialarına da yanıt verdi. Yıldırım, hakkında konuşulanları şöyle değerlendirdi:

"Bütün bu yazılan, çizilenleri okuyunca tebessüm ediyorum, "Ya ben bunları ne zaman söylemişim" diye de kendi kendime soru soruyorum. Bunlar benim dışımda konuşuluyor. Ancak, ben ömrü hayatımda makamların en yükseğinin, milletin gönlündeki makam olduğunu düşünüyorum; bakışım hep bu olmuştur. Millet bize fırsat verir, imkan verirse çalışırız, tamam derse de orada da bırakmasını biliriz. Yani devlet umuru neyi gerektiriyorsa o yapılır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mansur Yavaş'tan Ankara adaylığı açıklaması: Görüşmeler sonuçlanmadı

SONRAKİ HABER

Çanakkale'de servis kazasında ölen 4 işçi toprağa verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...