18 Şubat 2011 02:09

Kelle koltukta yaşıyorlar

BAYRAMPAŞA’da yandaki inşaat çalışması nedeniyle temelden çatlayan ve belediye tarafından mühürlenerek oturuma kapatılan 5 katlı bina, yeniden oturuma açıldı. İki gün önce evlerine yerleşen bina sakinleri, korkularının devam ettiğini belirtti. Binada teknik bir ölçüm yapılmadığını dile getiren bina sakinleri, &l

Kelle koltukta yaşıyorlar
Paylaş

BAYRAMPAŞA’da yandaki inşaat çalışması nedeniyle temelden çatlayan ve belediye tarafından mühürlenerek oturuma kapatılan 5 katlı bina, yeniden oturuma açıldı. İki gün önce evlerine yerleşen bina sakinleri, korkularının devam ettiğini belirtti. Binada teknik bir ölçüm yapılmadığını dile getiren bina sakinleri, “Başka yerde daha fazla misafir olarak kalamadık, mecburen gelip oturduk” sözleriyle mağduriyetlerinin devam ettiğini aktardı.
Temelden ayrılan binanın ikinci katında oturan Ayşe Özdemir, “Belediyeden geldiler baktılar ‘İyi’ dediler, ‘Oturabilirsiniz’ dediler. Biz korkuyoruz. Kaç gündür çocuklarımızla perişan olduk. Bizimle ilgilenen olmadı. Mührü kimin söktüğünü bilmiyoruz. Biz dışarıda daha fazla kalamadık. Gelip oturduk” şeklinde konuştu.
Melek Ballıoğlu ise, “Belediyeden mühendis geldi ‘Oturabilirsiniz’ dedi. Biz de iki gün önce gelip oturduk. Gelmek zorundaydık hastamız vardı. Tedirginlik devam ediyor. Her kapıyı açtığımızda ‘acaba ne olacak’ diyoruz.
Binada detaylı bir ölçüm inceleme yapılmadı. Çatlaklar için sıva çatlağı diyorlar. İçeride kapanmayan kapılar, çatlak duvarlar var” diye konuştu. (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Asistanlar eyleme başlıyor

SONRAKİ HABER

Cemevleri Alevilere değil Diyanete soruluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...