08 Aralık 2018 07:18

CHP’de İstanbul için adı geçen Ekrem İmamoğlu aday gibi konuştu

CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu partisinin 39 ilçe başkanı ile bir araya geldi, aday gibi konuşma yaptığı iddia edildi.  

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisinin 39 ilçe başkanı ile bir araya geldi. Toplantıya katılan ilçe başkanları “Aday adayı durumundan ziyade aday pozisyonunda konuşmalar yaptı” dedi.

Cumhuriyet’ten Ali Açar’ın haberine göre; Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilçe başkanları ile basına kapalı olarak görüşen İmamoğlu’nun adaylık sürecine ilişkin bilgi verdiği öğrenildi. İmamoğlu’nun konuşmasında, “Partinin resmi kurulları adayı açıklayana kadar herkesin bir araya gelmesi için çaba harcayacağım. Sizlerin fikirleri de benim açımdan önemli” dediği belirtildi. Toplantıya katılan ilçe başkanları “Aday adayı durumundan ziyade aday pozisyonunda konuşmalar yaptı” dediler. Toplantıda İmamoğlu’nun İstanbul’da Beylikdüzü modelini uygulayacağını söylediğini ve “Burada her inanç kesimine ve düşünceye eşit hizmet verdik. Aynı modeli İstanbul’da uygulamamız başarıyı getirecektir” sözleriyle adaylığa sıcak baktığını gösterdiğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İlk 9 ayda 257 kişiye hayvan hakları ihlalinden para cezası verilmiş

SONRAKİ HABER

Venezuela’da beyzbol oyuncuları otoyol haydutları tarafından öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...