07 Aralık 2018 17:42

Eskişehir’de kitap fuarı heyecanı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı, 11-16 Aralık tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Kitap Fuarı Afişi

Paylaş

Bu yıl ilk kez düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı, 11-16 Aralık tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek. 170 yayınevinin katılacağı fuarda panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliği yapılacak.

Eskişehirli okurlar, fuar süresince İlber Ortaylı, İpek Çalışlar, Yılmaz Özdil, Ahmet Telli, Çiğdem Gündeş, Hasan Ali Toptaş, Hikmet Anıl Öztekin, Haydar Ergülen, Sevgi Özel, Ahmet Şimşirgil, Akgün Akova, Mine G. Kırıkkanat, Deniz Bayramoğlu, Murat Menteş, Ezel Akay ve Mete Yarar’ın da arasında olduğu pek çok yazarla buluşma imkanı bulacak.

Girişin ücretsiz olduğu fuar, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 16 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek. Ayrıca Araştırmacı Atilla Oral tarafından “Atatürk ve Eskişehir Fotoğrafları Sergisi” fuar süresince okurların ziyaretine açık olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Avrupa'nın Gündemi: Fransa’da yelekler elden ele!

SONRAKİ HABER

A new social movement is being born in Europe

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...