06 Aralık 2018 11:32
Son Güncellenme Tarihi: 06 Aralık 2018 14:13

Paralarını alamayan inşaat işçileri çatı ve vincin tepesine çıktı

Denizli'de toplu konut inşaatında çalışan işçiler, 3 aydır paralarını alamadıklarını söyleyerek 18 katlı binanın çatısı ile vincin tepesine çıktı.

Fotoğraf: Ramazan Çetin/DHA

Paylaş

Denizli'de toplu konut inşaatında çalışan bazı işçiler, 3 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle 18 katlı binanın çatısı ile yüksekliği 50 metre olan vincin tepesine çıkarak intihara kalkıştı. Uzun süre eylemlerini sürdüren işçiler polisler tarafından ikna edildi. İşçiler, ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

​DHA'dan Ramazan Çetin'in haberine göre olay, bugün saat 14.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde meydana geldi. İki firmanın ortak yürüttüğü toplu konut projesinde çalışan işçilerden bazıları, 3 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyle, 18 katlı bir binanın çatısına ve 50 metre yükseklikteki vincin tepesine çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, binaya girerek, işçileri ikna etmek için çalışma başlattı. Binanın çatısına ve vincin tepesine çıkan 20 işçi, polisler tarafından ikna edildi. İşçilerin ifade vermek üzere polis merkezine götürüldüğü belirtildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tahliye olan Özgür Karabulut: Hak arayan işçiden öç almaya çalışıyor

SONRAKİ HABER

Lüleburgaz’da Öykü Arin için kök hücre bağışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...