05 Aralık 2018 19:40

Akşener: Ankara'yı illa 'İYİ Parti alsın' diye bir tavrımız yok

Yerel seçimlere dair konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: CHP ile bilek güreşi yapmıyoruz, en azından İYİ Parti'nin böyle bir tavrı yok

Fotoğraf: Güven Yılmaz/AA

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ankara ile ilgili İYİ Parti olarak bir tanım yapıyoruz yani genel olarak seçmenin hangi yönde oy kullandığına dair. Esas olan sonuç almak. Burada CHP ile bilek güreşi yapmıyoruz, en azından İYİ Parti'nin böyle bir tavrı yok" dedi.

İYİ Parti Başkanlık Divanı ve yöneticilerinden oluşan karma takım ile Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü, dayanışma maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, CHP-İYİ Parti ittifak görüşmeleri ile ilgili soruya, "Şu anda Koray Aydın ile Oğuz Kaan Salıcı alternatifliği çalışılıyor. Dolayısıyla eminim ne Sayın Kılıçdaroğlu ne ben, onların çalışmasının ana hatları dışında ayrıntı bilmiyoruz" yanıtını verdi.

Akşener, bir gazetecinin "CHP ile bu hafta bir görüşme olacak mı?" sorusuna "Sayın Kılıçdaroğlu ile bu çalışma bittikten sonra bir görüşme yapacağız. Bu talebi İYİ Parti Genel Başkanı olarak ben de iletebilirim kendisine ama henüz bu manada ne Sayın Salıcı tarafından Sayın Kılıçdaroğlu'na ne de Sayın Aydın tarafından benim elime verilmiş bir sonuç yok. O nedenle bilmiyorum" yanıtını verdi.

AKŞENER: ANKARA'YI İLLA 'İYİ PARTİ ALSIN' DİYE BİR TAVRIMIZ YOK

Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı ile ilgili soruya "Ankara'yı illa 'İYİ Parti alsın' diye bir tavrımız yok bizim" yanıtını veren Akşener, şöyle 

"Ankara ile ilgili İYİ Parti olarak bir tanım yapıyoruz yani genel olarak seçmenin hangi yönde oy kullandığına dair. Onun üzerinden bir konuşma var. Dolayısıyla esas olan sonuç almak. Burada CHP ile bilek güreşi yapmıyoruz biz, en azından İYİ Parti'nin böyle bir tavrı yok" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Akdeniz'de mülteci botu battı: 12 kişi öldü, 3 kişi kayıp

SONRAKİ HABER

Fransa'da akaryakıt zamları 2019 yılı için iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...