05 Aralık 2018 05:32

Marmara'da kuvvetli yağış bekleniyor

Marmara Bölgesi'nde yağışların öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge genelinde yağmur ve sağanak etkisini gösterecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması öngörülüyor.

Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli (30-50km/sa) esmesi beklendiğinden ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına beklendiğini açıkladı.
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Batı Karadeniz'in batısında ve Marmara'da rüzgarın perşembe öğle saatlerinden sonra kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir” dedi.
Kuzey Ege'de, Güney Ege’de ve Batı Akdeniz’de ise rüzgarın bu gece yarısından itibaren kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın yarın gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Memet Ali Alabora hakkında tutuklama kararı

SONRAKİ HABER

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'ye geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...