22 Eylül 2012 09:43

‘Habervaktim’ yazarından kadın düşmanlığı

HaberVaktim İnternet Sitesi Köşe Yazarı Mustafa Durdu, ‘Ümmeti kadınlar bitirdi’ başlıklı yazısında yozlaşmanın, ahlaki çöküntünün sebebi olarak kadınları gösterdi. Son dönemde Alevileri ve Kürtleri hedef gösteren haberler yapan anlayış, hedefine bu kez Müslüman kadınları koydu. Durdu yazısında, TV

‘Habervaktim’ yazarından kadın düşmanlığı
Paylaş

KAPLAN VE ŞEFKATLİ HEDEFİNDE

Ermeniler ve Kürtlerle ilgili haberler yapmanın ve yazılar yazmanın gündeme gelmenin kolay yolu olduğunu iddia eden Durdu, “Meşhur mu olmak istiyorsunuz, gündeme mi gelmek istiyorsunuz? Hemen, Ermenilerin mazlum olduklarını, bölücülerle masaya oturulması gerektiğini, özerkliğin farz gibi bir şey olduğunu, teröriste savaşçı denilmesinin vacip olduğunu filan yazın” dedi. Hilal Kaplan ve Hidayet Şefkatli’nin böyle haberler yaparak gündemde kaldıklarını söyledi.

Durdu, Hilal Kaplan ve Hidayet Şefkatli’yi, “Dikkat edin! Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz, Allah’ı hatırlatmayan çehrelerini ekranlarda sıkça gördüğümüz, gazetelerde hezeyanlarını kerhen okuduğumuz kadın ve erkeklerin, kitlelerin önüne aniden sürülmelerinin sebebi işte bu karanlık yolun ele başlarının şeytanî niyetleridir. Kim bu kadın ve erkekler?​” diyerek açık hedef gösterdi.

SENİ KADINLAR HELAK ETTİ!

Yazısında hızını alamayan Durdu: “Ey ümmetim? Seni kadınlardan vurdular. Seni kadınlar helak etti. Haçlı alemi kadınların toplumsal rolünü bildikleri için, nifak projesini kadınlar üzerinde geliştirdiler. Çünkü, kadın aileyi bitirecek aile de toplumu yok edecekti” dedi. Durdu, bütün kötülüklerin temelinde kadınların yattığını söyleyerek akıl almaz iddialarda bulundu.

Durdu yazısının devamında “Daha sonra çıplak olan bedenleri giydirdiler veya birçok kapalı kadın aktivist ve yazarın beyinlerini soydular. Böylece Müslüman toplumu bozma, onları yozlaştırma görevini beyinleri çıplak olan bu kapalı kadınlara verdiler” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Barış Selçuk’ gazetecilik ödülleri verildi

SONRAKİ HABER

Elenmeyen, ellenmeyen ikinci el filmler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...