22 Eylül 2012 09:29

DHL direnişi 100. gününde

DHL Türkiye’de TÜMTİS Sendikasına üye oldukları için işten çıkarılan işçilerin sürdürdükleri direniş 100. gününü de bitirdi.DHL Türkiye yönetimi sendikaya üye oldukları için 20 işçiyi işten çıkarmıştı.DHL direnişinin 100. günü dolayısıyla TÜMTİS

DHL direnişi 100. gününde
Paylaş

DHL Türkiye’de TÜMTİS Sendikasına üye oldukları için işten çıkarılan işçilerin sürdürdükleri direniş 100. gününü de bitirdi.

DHL Türkiye yönetimi sendikaya üye oldukları için 20 işçiyi işten çıkarmıştı.

DHL direnişinin 100. günü dolayısıyla TÜMTİS Genel Başkanı Kenan Öztürk, “100. gününde direniş hala kararlı bir şekilde devam etmektedir. Bu direniş sonunda kazanan DHL Türkiye’nin zorbalığı değil; DHL işçileri olacaktır, kazanan uluslararası dayanışma olacaktır. Bugün asla geri adım atmayacağımızı bir kez daha belirtiyorum. Başarıya ulaşana kadar, DHL işçilerin temel hakkı olan sendikaya katılma hakkına saygı gösteren kadar mücadeleye ve dayanışmayı yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

ITF küresel örgütlenme koordinatörü asistanı Alen Clifford ise “Direnişin 100. gününde TÜMTİS’i yüzde yüz desteklemeye devam ediyoruz” dedi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

TUS mağdurları tahmin edilenden de fazla

SONRAKİ HABER

‘Barış Selçuk’ gazetecilik ödülleri verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...