03 Aralık 2018 12:28

Saadet Partisinden seçim çağrısı: Mesai çıkışı metrobüse koşalım

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sevim, siyasi partilerin il başkanlarına çağrıda bulundu: Bir akşam mesai çıkışı metrobüse koşalım.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, İstanbul’un sorunlarını çözmek için tüm siyasi partilerin İstanbul il başkanlarına çağrıda bulundu. Sevim, “Saatler iş çıkışına denk geldiğinde, İstanbullular gibi bizde koşar adımlarla metrobüs durağına koşalım” dedi. “Buradan İstanbul’u idare edenlere ve tüm siyasi partilerin İstanbul il başkanlarına açık çağrımızdır” diyen Sevim şunları söyledi:

“Gelin sizleri, Cevizlibağ’daki İl Başkanlığımızda ağırlayalım. Kahvelerimizi içelim ve İstanbul’u konuşalım! Saatler iş çıkışına denk geldiğinde, İstanbullular gibi biz de koşar adımlarla metrobüs durağına koşalım. Oturabilmek şöyle dursun, kendimizi metrobüsün içine atabilmek için yarışalım. Sıkış-tıkış bir ortamda yolculuk yapalım. Biz de nefes bile almakta zorlanalım!”

Sevim son olarak, “Bunu yapalım ki, İstanbullunun çilesine siz de ortak olun. Bunu yapalım ki, ulaşımın sadece çakarlı ve alttan ısıtmalı araçlarla sağlanmadığına siz de vakıf olun. Bunu yapalım ki, şehrin makam odalarından yönetilemeyecek bir yer olduğunun siz de farkına varın!” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Haber-Sen muhabirlerle kahvaltıda buluştu

SONRAKİ HABER

BM, iki çalışanının Kongo devleti tarafından katledildiğini gizledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa