03 Aralık 2018 08:51

Tuğba Ekinci Sıla'yı suçladı: Şımarıklık, kadına şiddetle alakası yok

Şarkıcı Tuğba Ekinci yine skandal ifadeler kullandı: Bazı şeyler başımıza geldiğinde şikâyet etmeden önce bunu düşünmemiz lazım. Kocan mı derler.

Ekran Görüntüsü: Habertürk TV

Paylaş

Magazin programına katılan Şarkıcı Tuğba Ekinci, Sıla Gençoğlu'nun oyuncu Ahmet Kural tarafından şiddet görmesine ilişkin yine skandal açıklamalarda bulundu. Tuğba Ekinci, “Biz Türk kızıyız bazı şeyler başımıza geldiğinde şikâyet etmeden önce bunu düşünmemiz lazım. Kocan mı derler adama” ifadelerini kullandı. Ekinci ayrıca “Bu çocuk durduk yere bu hale gelmedi onu o hale getiren biri var. Bunlarınki şımarıklık, kadına şiddetle alakası yok” gibi cümlelerle kadına şiddeti normalleştirmeye çalışan Ekinci’ye sunucular da tepki gösterdi. 

EVLİ OLAN OLMAYAN AYRIMI YAPTI: BİZ AMERİKALI DEĞİLİZ

Kanal D’de yayımlanan “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” adlı magazin programına katılan Tuğba Ekinci Sıla’nın şiddet görmesine ilişkin yine skandal açıklamalarda bulundu. 

Sunucunun “İnsanlar yazıyor, ‘Nikahsız, nikahsız diyerek neyi söylemeye çalışıyor. Evli olsalardı durum başka mı olacaktı?​” yönündeki soruya Ekinci şu cevabı verdi: 

"Biz Türk kızıyız bazı şeyler başımıza geldiğinde şikâyet etmeden önce bunu düşünmemiz lazım. Kocan mı derler adama. ‘Tabi böyle yaparsan böyle olur’ derler. Türk örf adetlerinde bu var. ‘Fazla havaya soktun, şımarttın’ derler. Biz Amerikalı değiliz. ‘Tekrar denemeseydin’ derler.”

SUNUCUDAN TEPKİ: ALLAHTAN HAKİMLER, SAVCILAR SENİN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR

Programın sunucusu, Ekinci'nin bu sözlerine "Allah'tan hakimler ve savcılar senin gibi düşünmüyor. Kocan mı sevgilin mi demiyorlar. Şiddete uğradın mı, uğramadın mı diye soruyorlar" karşılığını verdi.

ŞİDDETİ NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Tuğba Ekinci programda ayrıca, “Ahmet çok hatalı ama oyuncu erkekler düzenli yaşamıyor. Bunları ya seversin ya sevmezsin. Bunların Sinir sistemleri, egoları vardır. O yüzden ya seversin ya sevmezsin. Dur bir daha deneyeyim, bu sefer de adam olmazsa topluma rezil edeyim demezsin" sözlerini sarf etti.

‘ERKEKLERİN ÜZERİNE GİDİLDİ Mİ TIRMALIYOR’

Ekinci’nin skandal sözleri bunla da kalmadı ve sunucular yorum yaparken, “Kadınlar da artık üfff, erkekler de üzerine gidildi mi tırmalıyor kardeşim napalım” şeklinde devam etti.  

Sunucu ise şaşkınlık içinde “Var mı öyle bir dünya Tuğba ya” diye tepki gösterdi.   

‘BUNLARINKİ ŞIMARIKLIK, KADINA ŞİDDETLE ALAKASI YOK’

Ekinci Ahmet Kural için övgü dolu sözler kullandı ve şiddete uğramasından dolayı Sıla’yı suçladı: 

“Çok vefalı bir insandı oyuncular gibi sette oturan havalı biri değildi. Ailesine kazandığını harcardı ailesine hayırlı olan biri topluma nasıl böyle olabilir. Bu çocuk durduk yere bu hale gelmedi onu o hale getiren biri var. Erkeklere bu kadar kötü davranmanın bir anlamı yok. Bunlarınki şımarıklık, kadına şiddetle alakası yok. Oyuncu adamlar günlük hayatlarında hep rol kesen adamlar. Aşk varken her şey çok iyi. Bence Sıla Ahmet'i kafayı takmış onu görsem de Sıla'ya, 'Sen delikanlı bir kadınsın niye yaptın?' derim. Ahmet bu kadar ağır bir şeyi hak etmiyordu. Bu erkeklere örnek olsun. Türk örf ve adetlerinde Sıla'nın bu yaptığı çok tepki çeker. Yürekli kadınlar sevdiği erkeği, gururunu incitecek çok büyük bir şey görmediği takdirde rezil etmemeli.”

DAHA ÖNCE DE, ‘TÜRK ERKEĞİ SEVDİĞİ KADINA EL KALDIRIR’ DEMİŞTİ

Tuğba Ekinci daha önce de kadına şiddeti normalleştirmeye çalışmıştı. Tuğba Ekinci şiddet gören kadını suçlayarak “Böyle şeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım. Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı-sert olmasından yanayım” ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kızılcaköy'de kızılca kıyamet kopabilir!

SONRAKİ HABER

DİSK: Asgari ücret net 2800 lira olmalıdır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...