03 Aralık 2018 05:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuela'da

Erdoğan, Paraguay'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ardından, Venezuela’nın başkenti Caracas'a gitti.

Fotoğraf: Cem Öksüz/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Paraguay'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ardından, özel uçak "TC-TRK" ile TSİ 04.40'ta Venezuela’nın başkenti Caracas'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Caracas Simon Bolivar Havalimanı'nda Venezuela Devlet Başkanı Başyardımcısı Delcy Rodriguez, Venezuela Dışişleri Bakanı Horje Arreaza, Venezuela Savunma Bakanı Vladimir Padrino, Türkiye'nin Caracas Büyükelçisi Şevki Mütevellioğlu ve Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Bracho Reyes karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan eşlik ediyor.

Erdoğan, programı kapsamında görüşmelerde bulunacak; ziyaretler yapacak. Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Teresa Carreno Tiyatro Binası'nda düzenlenecek Türkiye Venezuela İş Forumu'na katılacak.

Baş başa ve heyetler arası görüşmelere iştirak edecek Erdoğan ve Maduro, anlaşmaların imzalanmasının ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maduro tarafından Miraflores Sarayı'nda onuruna verilecek resmi akşam yemeğine katılacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Çin, ABD otomobillerine uyguladığı tarifeleri kaldırmayı kabul etti'

SONRAKİ HABER

ITUC Kongresinde tutuklu havalimanı işçileri için çağrı yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...