30 Kasım 2018 09:21

İzmir'de sokak ortasında kadına şiddete büyük tepki

İzmir'de bir kadın, sokak ortasında bir erkek tarafından şiddete maruz kaldı. Görüntüyü izleyenler yetkililere, 'Saldırganı bulun' çağrısı yaptı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde ismi öğrenilemeyen bir kadın, yolda yürürken tartıştığı yanındaki erkek tarafından şiddete maruz kaldı. Saldırganın kadına uyguladığı şiddet anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüyü izleyen sosyal medya kullanıcıları saldırgana tepki gösterip, yakalanarak cezalandırılması için yetkililere çağrıda bulundu.

DHA'dan Davut Can'ın haberine göre olay, çarşamba günü sabah saatlerinde, Yeşilyurt semtinde meydana geldi. Yolda yürüyen, isimleri ve yakınlık dereceleri öğrenilemeyen kadın ile erkek, bir anda durup, tartışmaya başladı. İkili tartışırken park halindeki beyaz otomobiline yaklaşan saldırgan, aracın açmak istediği kapısıyla kadını itti. Kadının, yanındaki erkek tarafından şiddete maruz kaldığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntüyü izleyen sosyal medya kullanıcıları, saldırgana tepki gösterip, yakalanarak cezalandırılması için yetkililere çağrıda bulundu. (HABERMERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Seyhan Belediyesi dar gelirli vatandaşlara soğan dağıttı

SONRAKİ HABER

Arjantin'deki G20 Zirvesi'nin gündeminde neler yer alıyor?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...