29 Kasım 2018 04:03
Son Güncellenme Tarihi: 29 Kasım 2018 06:52

Nazilli'de yağmur Zonguldak'ta şiddetli rüzgar etkili oldu

Nazilli’de yağmur vatandaşları zor durumda bıraktı. Zonguldak'ta da şiddetli rüzgar etkili oldu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, gün boyu etkili olan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ev ve iş yerini su basarken, cadde ile sokaklar göle döndü, sürücüler zor anlar yaşadı.

Nazilli'de sabah saatlerinde başlayan yağmur, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Yağmur nedeniyle rögarlar taştı, sokaklarda biriken sular nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Bazı ev ve işyerlerini su basarken, vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla suları tahliye etti.

Pınarbaşı, Yeşil Mahalle, Şirinevler, Sümer ve Karaçay mahallelerinde cadde, sokak ile alt geçitlerde su birikintileri oluştu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Evlerimizin bodrumlarındaki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Üstüne üslük pis lağım suyu. Kendi imkanlarımızla suyu boşaltmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Ekiplerin suları tahliye çalışması sürüyor.

ZONGULDAK'TA DEV DALGALAR

Zonguldak'ta da kuvvetli rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu.

Kentte gece başlayan yağmurla birlikte şiddetli rüzgar etkili oldu. Saatteki hızı yer yer 30 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Zonguldak Limanı'nda kayalıklara çarparak yükselen dalgaların boyu 6 metreyi buldu. Dalgalar, zaman zaman mendireği aşarak liman içine kadar ulaştı. Balıkçı tekneleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle denize açılamadı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Arnavutköy'de iki fabrikanın çatısında yangın çıktı

SONRAKİ HABER

Ankara’da bir kadın cinayeti yaşandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...