26 Kasım 2018 13:08

Tangopera müzikali ilk kez seyirciyle buluşacak

Mersin Devlet Opera ve Balesi, görsel şovlarıyla dikkati çeken “Tangopera” müzikalini 27 Kasım’da ilk kez seyirciyle buluşturacak.

Fotoğraf: Sezgin Pancar/AA

Paylaş

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), etkileyici müzikleri ve görsel şovlarıyla dikkati çeken “Tangopera” müzikalini 27 Kasım’da ilk kez seyirciyle buluşturacak. Librettosu Murat Göksu’ya ait, orkestra şefliğini Serdar Yalçın’ın üstlendiği eserin provaları Mersin Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor.

Koreografi ve rejisörlüğünü Uğur Seyrek, koro şefliğini Anıl Aydın’ın yaptığı eserde, dekor tasarımını Çağda Çitkaya, kostüm tasarımını Sevtaç Demirer, ışık tasarımını Tarı Deniz üstlenecek. Görsel şovlarıyla adından söz ettirmeyi hedefleyen esere MDOB orkestra ve korosu da etkileyici bestelerle eşlik edecek. Eserde başlıca rolleri Sevil Erçak, Funda Uyanık, Dağhan Ergün, Erhan Kaya, Korhan Dinçer, Erdem Özdemir, Nihan Çetin Aydın , Serkan Karagöz, Beste Berk, Duygu Çınar, Ayşegül Devrim Dinçer, Dilara Köse, Ayşin Alev Lal ve Victoriia Medunka paylaşacak.

“Tangopera” müzikali, yıllar süren eğitiminin ardından iş bulamayan Alexsandro’nun, “Zamansızlar” adlı barda işe başlaması ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor. Eserin prömiyeri, 27 Kasım’da Mersin Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. (Mersin/AA)

ÖNCEKİ HABER

Bakanlıktan Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi'ne inşaat izni

SONRAKİ HABER

Açık Toplum Vakfı, Türkiye’deki faaliyetlerini sonlandırıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...