21 Eylül 2012 07:43

Tavır Kültür Sanat Festivali başladı

KÜLTÜR sanat yaşamında Tavır dergisinin düzenlediği ‘Tavır Kültür Sanat Festivali’ bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek. Dün davul ve zurna eşliğinde halaylarla, şiirler ve tiyatro oyunlarıyla başlayan festival pazar gününe dek sürecek.Festivalin bugünkü programı saat 10.30’da Hale &

Tavır Kültür Sanat Festivali başladı
Paylaş

KÜLTÜR sanat yaşamında Tavır dergisinin düzenlediği ‘Tavır Kültür Sanat Festivali’ bu yıl üçüncü kez gerçekleşecek. Dün davul ve zurna eşliğinde halaylarla, şiirler ve tiyatro oyunlarıyla başlayan festival pazar gününe dek sürecek.
Festivalin bugünkü programı saat 10.30’da Hale Üstün’ün yönetimindeki Çocuklarla Oyun Atölyesi ile başlayacak. Ardından FOSEM Ezel Akay ile politik sinema üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Festival toplumcu sanatta iz bırakanlar arasından Ruhi Su, Güngör Gençay, Orhan İyiler, Rıfat Ilgaz’ı bir söyleşi ile anacak. Günün sonunda Hüseyin Turan ve Grup Yorum konser verecek. Toplumcu Gerçekçi Şiir Üzerine Şükrü Erbaş ve Tavır dergisinden katılımcıların yer alacağı bir panel yapılacak. Ardından Faşizmin Tiyatro Sahnelerine Saldırısı ve Mücadele başlığıyla bir başka söyleşi daha gerçekleştirilecek. Ragıp Yavuz, Özgür Başkaya ve Veysel Şahin bu söyleşinin katılımcıları arasında yer alacak. Festivalin son günü ise Özgür Tiyatro’nun okuyacağı Şeyh Bedreddin Şiirleri ile sona erecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Musa Anter Ödülleri sahiplerini buldu

SONRAKİ HABER

Erdoğan’ın ABD ziyareti iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...