20 Eylül 2012 12:52

Muş'taki çatışmada karakol komutanı yaşamını yitirdi

Operasyon  ve çatışmaların aralıksız sürdüğü Bölge’den yine ölüm haberi geldi. Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü kırsalında operasyona çıkan askerlerle PKK’liler arasında akşam saatlerinde çatışma çıktı. Çatışmada Hasköy Merkez Kara

Muş'taki çatışmada karakol komutanı yaşamını yitirdi
Paylaş

Operasyon  ve çatışmaların aralıksız sürdüğü Bölge’den yine ölüm haberi geldi. 

Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü kırsalında operasyona çıkan askerlerle PKK’liler arasında akşam saatlerinde çatışma çıktı. Çatışmada Hasköy Merkez Karakol Komutanı Astsubay Mehmet Çapar yaşamını yitirirken, özel harekat polislerinin de katıldığı çatışmalar uzun süre devam etti.

BÖLGEDE ÇATIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Kanîspî ve Gurd bölgeleri arasındaki kırsal kesimde başlatılan operasyon da sürüyor. Yer yer çatışmaların yaşandığı bölgeye dün gece takviye askeri birlikler gönderildi.
Hakkari’nin Helêl Vadisi de dün gece Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından kalkan helikopterlerce bombalandı.

Şiddetli çatışmaların yaşandığı Beytüşşebap’ta ise Bayrak Tepesi’nde bulunan askeri birliğe PKK’lilerce saldırı düzenlendi. Tepede sık sık patlamalar yaşanırken, kobra tipi helikopterler de PKK’lilerin bulunduğu noktaları bombaladı.

Bingöl’de askeri konvoya düzenlenen ve 10 askerin yaşamını yitirdiği saldırının ardından yoğunlaşan operasyonlar da sürüyor. 7. Kolordu Komutanlığı tarafından başlatılan operasyona 2 bin 500 askerin katıldığı öğrenildi. Diyarbakır Askeri Havaalanından kalkan 8 savaş uçağı da bugün bölgeyi bombaladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Hemşireyi darp etti özel odayı kaptı

SONRAKİ HABER

Güzel bir dünya için...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...