20 Eylül 2012 09:58

Öğrenci velileri isyan etti!

DİYARBAKIR’ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde öğrenciler hasarlı okulda ders görüyor. Okulun hasarlı olması nedeniyle tedirgin olan öğrenci velileri, Huzurevleri İlköğretim Okulu bahçesinde bir araya gelerek, okulun onarılmaması nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğünü protesto etti.&Ou

Öğrenci velileri isyan etti!
Paylaş

Öğrenci velileri okulun içeriden ve dışarıdan dökülmesinin yanı sıra yeni eğitim sistemi ile birlikte çocuklarının geleceğinden endişe duyduklarını söyledi. Çocuklarını okuldan almayı düşündüklerini belirten veliler, yetkililere tepki gösterdi. Velilerden Türkan Elibal, okulun kolonlarının çatladığını okulun içinde çökmelerin olduğunu ve bunun sonucunda gelişen herhangi bir olumsuz durumdan devletin sorumlu olduğunu söyledi. Kaymakamlığa gittiklerini ancak sorunun çözülmediğini söyleyen veliler, okul onarılıncaya kadar çocuklarını okula göndermeyeceklerini söyledi.

Okul yönetimi ise okulun hasarlı olduğuna dair İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı gönderdiklerini, ancak yazıya halen cevap gelmediğini söylüyor. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Gerze termik santral istemiyor

SONRAKİ HABER

İHD Erbey’e özgürlük istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...