18 Kasım 2018 17:36

Aykut Kocaman, Konyaspor'a döndü: Yarım kalan işlerimiz var

Konyaspor'la 2.5 yıllığına anlaşan teknik direktör Aykut Kocaman, Konyaspor'daki yarım kalan işlerini tamamlayacağını belirtti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sezon başında teknik direktör Rıza Çalımbay'ı takımın başına getiren Konyaspor, ligin 12'nci haftasında Ankaragücü maçı sonrası deneyimli teknik direktör ile yollarını ayırırken, teknik direktör Aykut Kocaman ile 2.5 yıllığına anlaştı.

3'üncü kez Konyaspor'u çalıştıracak olan Aykut Kocaman, bugün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'dan Konya'ya geldi. Kocaman'ı karşılayan Atiker Konyaspor Asbaşkanı Mehmet Günbaş, tecrübeli çalıştırıcıya çiçek hediye etti. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Aykut Kocaman, "Burada olmaktan mutluyum. Bıraktığımız bir yer vardı. Tekrar o seviyeyi yakalamak ve biraz daha üstüne çıkarmayı hep birlikte istiyoruz. Futboldan yaklaşık 6 aydır uzaktık. Tekrar oyuna yoğunlaşmak ve sonra neler oluyoru görmeyi arzuluyorum. Umarım her şey iyi olur" dedi.

"Fenerbahçe'ye giderken yarım kalan işlerimiz vardı demiştiniz, Konyaspor'a gelince de yarım kalan işleriniz vardı diyebilir miyiz" sorusu üzerine Kocaman, ''Aynen öyle. Sıkıntılı ve güzel günler yaşadık. Giderken son derece güzel ve ülkemizde çok kolay rastlanmayan bir durum vardı. Hiçbir zaman aklımızdan çıkmıyordu. Giderken de, dönerken de böyle karşılanmak çok büyük bir onur" ifadelerini kullandı.  

Kocaman, havalimanı önünde de yeşil beyazlı taraftarca meşalelerle coşkuyla karşılandı. Taraftarı selamlayan Kocaman, daha sonra Konyaspor Kayacık Tesisleri'ne geçti. Kocaman'ın burada başkan Hilmi Kulluk ve yöneticilerle buluşacağı öğrenildi. Kocaman, yarın saat 12.00'de kulüp binasında düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak.

TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANDI

İlk kez 2005-2006 sezonunda yeşil beyazlı takımda görev alan Aykut Kocaman, 2014-2015 sezonunda yeniden takımın başına geçti. Kocaman bir sonraki sezon ligi 3'üncü sırada bitirerek yeşil beyazlıların tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesini sağladı. Kocaman, 2016-2017 sezonu sonunda bir ilki daha gerçekleştirerek Atiker Konyaspor'un Türkiye Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynadı. Kocaman daha sonra Fenerbahçe'ye döndü. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Kıbrıs açıklarındaki arama faaliyetleri istikrara katkı sunmuyor'

SONRAKİ HABER

Sahaya giren köpek maçı durdurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...