20 Eylül 2012 09:34

Kamalak: AKP bize 25 vekillik teklif etti

SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gazetecilerle yaptığı kahvaltılı toplantıda son genel seçime birlikte kendilerine katılma karşılığı AKP’den 25 milletvekilliği teklifi aldıklarını iddia etti.“Bu teklifi tartışmaya bile değer görmeyerek reddettik” diyen Kamalak, partisini kapatan Abdüllatif Şener’i, AKP’ye kat

Kamalak: AKP bize 25 vekillik teklif etti
Paylaş

SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gazetecilerle yaptığı kahvaltılı toplantıda son genel seçime birlikte kendilerine katılma karşılığı AKP’den 25 milletvekilliği teklifi aldıklarını iddia etti.

“Bu teklifi tartışmaya bile değer görmeyerek reddettik” diyen Kamalak, partisini kapatan Abdüllatif Şener’i, AKP’ye katılmak istemeyen HAS Partilileri ve AKP’deki 3 dönem yasağı küskünlerini “Baba ocağı biziz, kucağımız da, gönlümüz de size açık” sözleriyle davet etti.

KURTULMUŞ’A YÜKLENDİ

Partisini feshederek AKP’ye katılmaya hazırlanan Numan Kurtulmuş’u da sert bir dille eleştiren Kamalak, şöyle konuştu: “Tayyip Bey her ne kadar ‘Milli Görüş gömleğini çıkardık’ dese de o gömleğin kendisinde izi var, Numan Bey ise hiçbir zaman Milli Görüşçü olmadı. Sonuçta da o noktaya geldi. Oraya makam mevki için mi gidiyor, bilemiyorum ama benim hep söylediğim bir şey vardır; dünyada en acınacak insan idealini yitirmiş, davasını satmış insanlardır, elde ettikleri makam ve mevkiler de sattıkları davanın bedelidir.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çocuklarımızın geleceğini düşünerek mücadeleyi başlattık

SONRAKİ HABER

CHP’nin hesabı Anayasa Mahkemesinden döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...