14 Kasım 2018 09:16
Son Güncellenme Tarihi: 14 Kasım 2018 10:10

Meclis çatısında işsizlik isyanı!

İş bulamadığı için AKP'li Ekrem Çelebi ile görüşmek isteyen bir kişi, vekille görüşemeyince Meclis'in çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İş bulamadığı için AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile görüşmeye gelen Deniz Yıldırım, kendisiyle görüşemeyince Meclis'in çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Milletvekilleri tarafından vazgeçirilen Yıldırım, KPSS'de birinci olmasına rağmen kendisine belediyede iş verilmediğini iddia etti.

TBMM'nin Halkla İlişkiler Binasının 5. katında bulunan terasa çıkan Deniz Yıldırım adındaki bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinden geldiğini söyleyen Yıldırım, KPSS'de birinci olduğunu ama iş bulamadığını anlattı.

KPSS'yi kazanmasına rağmen belediyeye yaptığı iş başvurusunun kabul edilmediğini söyleyen Yıldırım, çatıda “Biz insan değil miyiz? Böyle yaşamak olur mu?” diyerek isyan etti.

AKP Ağrı Vekili Ekrem Çelebi ile görüşmeye çalıştığını ancak bir türlü kendisine ulaşamadığı belirtilen Yıldırım'ı ikna etmek için milletvekilleri yanına geldi.

Yıldırım, “Evliyim çoluğum çocuğum var. Bakamaz durumdayız. Kazanmama rağmen bana iş vermiyorlar. Ben de buraya gelip derdimi anlatmak istedi. İntihardan başka yol bulamadım. Yetkililere ulaşamadım” dedi. AKP Bingöl Milletvekili Feyzi Derdibek ve AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Yıldırım'ı yanına gelerek ikna ettiler. (Ankara/EVRESEL)

ÖNCEKİ HABER

AKP Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı ayaktadır

SONRAKİ HABER

Ekonomik ve sağlıklı bir ısınma için nelere dikkat edilmeli?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...