12 Kasım 2018 13:12

Akşener: Adaylarımız seçildikten sonra rozetlerini çıkaracaklar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinden belediye başkanı adaylığında bulunanların seçildikten sonra rozetlerini çıkararak görevlerini yürüteceğini söyledi.

Akşener, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusundaki bir soru üzerine, Yavaş'ın İYİ Parti'den aday olmasını çok istediklerini daha önce ifade ettiğini anımsattı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Mansur Yavaş’la bir görüşme yapacağını belirten Akşener, bu görüşmenin parti dışında, onların şahsi dostluklarına dayalı bir görüşme olacağını söyledi.

Yavaş'ın ‘rozetsiz adaylık’ talebini saygıyla karşıladığını bildiren Akşener, “Bütün belediye başkan adaylarımız seçildikten sonra elbette rozetlerini çıkaracaklardır. Mansur Yavaş'ın tercihine saygı duyuyorum ve bu tercihi üzerinde de kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Akşener, parti olarak her il, ilçe ve beldede aday çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. (Ankara/AA)

ÖNCEKİ HABER

Düzgün Baba ve Sarı Saltık’ın tescillendirme başvurusuna red

SONRAKİ HABER

Spor Toto Süper Lig'de 12'nci hafta maçlarının ardından

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...